Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moskevský candát

fotka Moskevský candát
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Moskevský candát :

600 g candáta  | 1 cibule  | 60 g oleje  | 1 bobkový list  | 5 zrnek pepře  | 50 ml bílého vína  | 20 g hladké mouky  | 20 g rajčatového protlaku  | 300 ml zeleninového vývaru  | 30 ml sladké smetany  | 2 žloutky  | 20 g másla  |  citrón  | 20 g kaviáru

Postup přípravy receptu Moskevský candát :

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme celý pepř a bobkový list, vložíme osolené porce candáta a zvolna je opečeme po obou stranách. Rybu přelijeme vínem a za občasného podlévání šťávou dusíme téměř doměkka. Pak candáta vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a osmahneme, přidáme rajčatový protlak a vývar a dobře promícháme. Omáčku přecedíme, dosolíme a zjemníme žloutky rozšlehanými se smetanou a máslem. Při podávání přelijeme candáta omáčkou a ozdobíme plátky citrónu a kaviáru.



Fotky receptu Moskevský candát :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Moskevský candát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles