Vložil: | Veroka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Moskevský candát :
600 g candáta
| 1 cibule
| 60 g oleje
| 1 bobkový list
| 5 zrnek pepře
| 50 ml bílého vína
| 20 g hladké mouky
| 20 g rajčatového protlaku
| 300 ml zeleninového vývaru
| 30 ml sladké smetany
| 2 žloutky
| 20 g másla
| citrón
| 20 g kaviáru
Postup přípravy receptu Moskevský candát :
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme celý pepř a bobkový list, vložíme osolené porce candáta a zvolna je opečeme po obou stranách. Rybu přelijeme vínem a za občasného podlévání šťávou dusíme téměř doměkka. Pak candáta vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a osmahneme, přidáme rajčatový protlak a vývar a dobře promícháme. Omáčku přecedíme, dosolíme a zjemníme žloutky rozšlehanými se smetanou a máslem. Při podávání přelijeme candáta omáčkou a ozdobíme plátky citrónu a kaviáru.
Fotky receptu Moskevský candát :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!