Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.10. 2025
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Motýlci s tuňákem a kukuřicí

fotka Motýlci s tuňákem a kukuřicí
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Motýlci s tuňákem a kukuřicí:

20 dkg těstovin (motýlky)  | 15 dkg tuňáka v oleji  | 10 dkg sterilované kukuřice  | 1 ks červenou kapii  | 1 ks malou červenou cibuli  |  půl hlávky ledového salátu

Postup přípravy receptu Motýlci s tuňákem a kukuřicí:

Zálivka: 4 lžíce olivového oleje, 2 lžíce vinného octa, 1 lžičku dijonské hořčice, půl lžičky cukru, sůl, pepř.
Těstoviny uvaříme podle návodu, scedíme a propláchneme studenou vodou. Do salátové mísy dáme olej, ocet, hořčici a cukr a důkladně promícháme, až získáme hladkou emulzi. Zálivku promícháme s okapanými těstovinami, přimícháme tuňáka, kukuřici, nakrájenou kapii a ozdobíme kolečky cibule. Salát, který by měl mít pokojovou teplotu, můžeme podávat na míse vyložené listy ledového salátu.


Fotky receptu Motýlci s tuňákem a kukuřicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Motýlci s tuňákem a kukuřicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !