Použité suroviny receptu Ananasový dezert s mangem v kokosovém kabátku:
1 ananas
| 2 lžíce škrobové moučky
| 3 bílky z vajec
| 150 g kokosové moučky
| rostlinný olej na smažení
| 1 balení čokoládové polevy
Postup přípravy receptu Ananasový dezert s mangem v kokosovém kabátku:
Ananas a mango oloupeme a nakrájíme asi na půlcentimetrové plátky. Ty obalíme ve škrobové moučce.
Potom ve vidličkou vyšlehaném bílku a nakonec v kokosové moučce.
Obalené plátky ovoce smažíme na středním plameni asi 2 minuty z každé strany. Olej necháme odkapat na savém papíře, ananas a mango upravíme na talíře a přelijeme rozpuštěnou čokoládou.
Fotky receptu Ananasový dezert s mangem v kokosovém kabátku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!