Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.11. 2025
Dnes má svátek Bohdan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Frgály

fotka Frgály
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Frgály:

500 g polohrubé mouky  | 50 g cukru moučky  | 50 g Hery  | 1/4 l mléka  | 1 ks vejce  |  mandle  |  rozinky  | 1 sáček sušeného droždí  | špetka soli  |  mouka na vál  |  nádivka tvarohová  |  nádivka povidlová  |  nádivka maková  |  nádivka ořechová

Postup přípravy receptu Frgály:

Uděláme těsto, poprášíme ho moukou, zakryjeme utěrkou a necháme ho v teple vykynout. Z vykynutého těsta uděláme na válu bochánky a rozválíme na kola o velikosti plechu. Okraje trochu vyvýšíme. Kola přeneseme na plech vyložený papírem, ozdobíme nádivkami. Koláče - frgály dozdobíme mandlemi, rozinkami apod (kdo co má rád). Okraje potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů dokud okraje nezezlátnou.


Fotky receptu Frgály:

Frgály
Frgály
Frgály
Frgály
Frgály
Frgály
Frgály
Frgály
Frgály
Frgály
Fotky vložil: damami,Mangovka,Ježíšek,sylver 
Hodnocení receptu Frgály
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !