Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablková buchta

fotka Jablková buchta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jablková buchta:

1 hrnek mouka celozrnná  | 1 hrnek mouka žitná  | 1 hrnek mouka pšeničná  | 1/2 hrnku olej slunečnicový  | 2 a 1/2 hrnku voda  | 1 hrnek cukr hnědý  | 1 lžička skořice  | 1 balíček prášek do pečiva  | 10 dkg rozinky  | 10 ks jablka

Postup přípravy receptu Jablková buchta:

Jablka oloupeme, v lepším případě nakrájíme na 1 cm silná kolečka, v horším (méně pracném případě) na jakékoliv stejně tlusté plátky. Všechno ostatní postupně promícháme a zamícháme v míse (napřed mouku s kypřicím práškem a skořicí a pak už je to jedno, umělé sladidlo předem rozpustíme ve vodě). Nakonec přidáme rozinky a těsto rozlijeme (roztáhneme a rozpatláme) na plech vymaštěný tukem a posypaný grahamovou moukou. Poklademe jablky, která zamáčkneme do těsta, a poskořicujeme ještě po povrchu jablek.
Můžeme použít také kulatou formu.
Jablkovou buchtu pečeme asi 30 minut v předehřáté troubě na 220-250 °C, po deseti minutách zmírníme na 175-200 °C.


Fotky receptu Jablková buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablková buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !