Jarní prázdniny 2025 – termíny
28. března slavíme Den učitelů
Ryby - roční horoskop na rok 2025
Hrajte s námi SUDOKU online !
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Středa 12.03. 2025
Dnes má svátek Řehoř
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/ Moučníky
Jablkový perník s džemem
Vložil:
Tereza97
Porcí:
8
Doba přípravy:
70 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
2
Použité suroviny receptu Jablkový perník s džemem:
3 vejce | 30 dkg cukru | 40 dkg polohrubé mouky | 2 dl oleje | 2 dl vody | 1 vanilkový cukr | 2 lžičky sody | 60 dkg nahrubo nastrouhaných jablek | džem | čokoládová poleva
Postup přípravy receptu Jablkový perník s džemem:
Vše smícháme dohromady a pečeme ve středně teplé troubě. Vychladlý perník potřeme džemem a polejeme čokoládovou polevou.
Fotky receptu Jablkový perník s džemem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Jablkový perník s džemem
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Jablkový perník s džemem
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Hříšný koláč ze tří druhů čokolád
Rýžový dezert s ovocem
Dort s lanýžovým krémem
Sladký pudink s rozinkami a kokosem
Rychlá bábovka Hedyna
Dědečkova mňamka
Americký banánový koláč
Bílkové pomerančové řezy
Bábovka se svařeným vínem
Tvarohovo – ovocný koláč
Čerstvé jahody ve žloutkové pěně s vůní
…
Bábovička pro zamilované
Zapečená jablíčka v těstíčku s mandlemi a
…
Plněné broskve v mikrovlnce
Hruška Šafránka
Kokosový koláč na oplatce
Ananasové fondue
Datle plněné citronovým marcipánem
Lučina zalitá karamelem
Zapečená sluníčka
Aktuální soutěže
Soutěž o tašky toho nejlepšího masa od Drůbežářského závodu Klatovy.
Soutěž o české detektivky Šmírák a Oči za oko, chrup za zub.
Soutěž o paté konzervy pro kočky Marp Holistic Plus.
Komerční prezentace
Nechte se inspirovat - kuře s nádivkou
nebo z mletého kuřecího burgery, plněné papriky či karbanátky? Dobrou chuť
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!