Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Perník z acida

fotka Perník z acida
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Perník z acida:

poleva:  | 2 lžíce rumu  | 2 lžíce kakaa  | 14 dkg cukru  | 2 lžíce teplé vody  |  těsto:  | 3 lžíce kakaa  | 30 dkg cukru  | 1 vejce  | 2 lžičky jedlé sody  | 1 acido  | 35 dkg hl. mouky  | 1 dl oleje

Postup přípravy receptu Perník z acida:

Vyšší plech vymažeme a vysypeme moukou. Můžeme jej také jen vyložit pečícím papírem.
Cukr rozšleháme s vejcem, přidáme acido, hladkou mouku, olej, sodu a kakao. Vše důkladně rozšleháme. Poté nalijeme těsto na předem připravený plech a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 30 minut. Upečený perník necháme vychladnout.
Připravíme si polevu. Cukr, kakao, rum a teplou vodu rozmixujeme a rovnoměrně rozetřeme na vychladlý perník. Jako polevu můžeme použít i čokoládu a například posypat kokosem či strouhanými oříšky, ale je možné perník podávat i bez polevy.
Jakmile poleva ztuhne, můžeme perník z acida krájet a podávat.


Fotky receptu Perník z acida:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perník z acida
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !