Použité suroviny receptu Piškotový korpus z bílé čokolády:
200 ml smetany na vaření
| 100 ml mléka
| 70 g mísla
| 60 g bílé čokolády
| 2 žloutky
| lžíce vanilkového pudinku
| lžíce cukru moučky
| sůl
Postup přípravy receptu Piškotový korpus z bílé čokolády:
Dvě třetiny smetany a mléko smíchat a přivést k varu. Přilít nalámanou čokoládu. Zbytek smetany smíchat s pudinkovým práškem, se žloutky a solí. Přidat do teplé směsi a krátce povařit. Krém nechat vychladnout. Máslo ušlehat s cukrem do pěny a vmíchat do krému. Nakonec krém rozetřít na piškotový korpus a ozdobit ovocem.
Fotky receptu Piškotový korpus z bílé čokolády:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!