Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.11. 2025
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pomazánková bublanina

fotka Pomazánková bublanina
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pomazánková bublanina:

3 vejce  | 250 g cukru krupice  | 250 g polohr. mouky  | 200 g pomazánkového másla  | 1 prášek do peč.  | 1 vanil. cukr  | 1 konzerva kompotovaných jahod

Postup přípravy receptu Pomazánková bublanina:

Mícháme pomazánkové máslo, vejce a oba druhy cukru elektrickým šlehačem, dokud nám žlutá pěna nezačne získávat bílý odstín. Pak po trochách přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Promícháme.
Kompotované jahody necháme okapat a překrájíme na poloviny, čerstvé jahody (250 g) nakrájíme na čtvrtiny.
Plech vyložíme pečícím papírem, nalijeme těsto a uhladíme. Jahody navrstvíme na těsto a v předehřáté troubě pečeme asi 20 minut ba 180°C.


Fotky receptu Pomazánková bublanina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pomazánková bublanina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky