Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 30.09. 2024
Dnes má svátek Jeroným
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Potahovací hmota Marshmallow

fotka Potahovací hmota Marshmallow
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Potahovací hmota Marshmallow:

90 g bonbony Marshmallow  | 1 lžíce máslo  | 1 lžíce citronová štáva  |  cukr moučka

Postup přípravy receptu Potahovací hmota Marshmallow:

Bonbony dáme do větší misky, zalijeme je citronovou šťávou a dáme je asi na jednu minutu rozpustit do mikrovlnné trouby.

Bonbony hodně zvětší svůj objem, částečně se rozpustí a budou lepivé. V této fázi můžeme do bonbonů přidat též potravinářské barvy. Pro snadné zpracovávání hmoty musíme přidat moučkový cukr, ten přisypáváme, dokud hmota nepřestane být lepivá.

Po vychladnutí do hmoty ještě zapracujeme máslo.

Vzniklá potahovací hmota se snadno rozvaluje. Po rozválení ji můžeme přenést na dortový korpus. Ze zbytků hmoty můžeme jednoduše vytvořit ozdobné kytičky a figurky.


Fotky receptu Potahovací hmota Marshmallow:

Potahovací hmota Marshmallow
Potahovací hmota Marshmallow
Potahovací hmota Marshmallow
Potahovací hmota Marshmallow
Fotky vložil: meluzína,Nandiči 
Hodnocení receptu Potahovací hmota Marshmallow
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !