Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pozdrav léta

fotka Pozdrav léta
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Pozdrav léta:

200 g malin  | 120 g měkkého másla  | 120 g cukru  | 1 vejce  | 300 g zakysané smetany  | 250 g polohrubé mouky  | 2 1/2 čajové lžičky prášku do pečiva  | 1/2 čajové lžičky jedlé sody  |  sůl

Postup přípravy receptu Pozdrav léta:

Troubu si předehřejme na 180 °C. Jednotlivé důlky formy na muffiny vymažeme tukem a vysypeme moukou nebo je vyložíme papírovými košíčky.

Máslo s cukrem ušleháme v misce do pěny. Přimícháme vejce a zakysanou smetanu. V druhé misce smícháme mouku, prášek do pečiva, jednou sodu a špetku soli. Sypkou směs přisypeme do první misky a metlou neo vařečkou mícháme jen tak dlouho, až jsou všechny surivny vlhké.

Těsto plníme do důlků formy, maximálně však do 3/4. Maliny rozdělíme na těsto a lehce vtlačíme. Muffiny pečeme na střední části trouby asi 25 minut dozlatova. Po vyjmutí z trouby necháme 5 minut odpočinout, pak muffiny vyndáme z formy, necháme vychladnout.


Fotky receptu Pozdrav léta:

Pozdrav léta
Pozdrav léta
Pozdrav léta
Pozdrav léta
Pozdrav léta
Fotky vložil: Helenuska,katkina 
Hodnocení receptu Pozdrav léta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !