200 g mletých ořechů
| 200 g moučkového cukru
| 3 bílky
| náplň
| 150 g piškotových drobečků
| 50 g másla
| punč
| několik lžic moučkového cukru
Postup přípravy receptu Rakušanky:
Z bílků ušleháme sníh, vešleháme do něj cukr a vmícháme ořechy. Na slabě vymaštěný plech nebo na plech vyložený pečícím papírem děláme lžičkou ploché kopečky. Upečeme v mírně předehřáté troubě. Vlažné sundáme z plechu, necháme vychladit a spojíme náplní. Slepené pokapeme čokoládou. Na náplň polijeme umleté piškoty punčem, máslo utřeme s cukrem do pěny a vmícháme do něj namočené piškoty. Promícháme, necháme odpočinout a slepujeme pečivo.
Fotky receptu Rakušanky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!