Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.04. 2025
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlodort

fotka Rychlodort
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Rychlodort:

3 korpus na dort  | 1 puding  | 2 želatiny  | 2 plechovky ovoce

Postup přípravy receptu Rychlodort:

Hotový korpus položíte na talíř, na něj naskládáte nakrájené ovoce, nejlépe broskve, jahody. Dle návodu uvaříte puding, spíše vanilkový. Přidáte ale trochu másla a nebudete vařit úplně do husta. Lehce tekutý puding nalejete na ovoce naskládané na korpusu. Dáte na to další korpus, opět ovoce a pudinkový krém. Opět korpus, ovoce, ale nahoru již nelejete puding, ale želatinu. Necháte chvílí odpočinout a vložíte nejlépe na dvě hodiny do ledničky. Lze také udělat z toho jen jednu vrstvu korpusu, dvě, ale také pět, záleží na vrstvě ovoce.


Fotky receptu Rychlodort:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlodort
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice