Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.12. 2025
Dnes má svátek Radana a Radan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šlehačka vlastní výroby

fotka Šlehačka vlastní výroby
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Šlehačka vlastní výroby:

0,5 l mléko  | 150 g máslo  | 150 g ztužený tuk

Postup přípravy receptu Šlehačka vlastní výroby:

Do hrnce dáme mléko, máslo a ztužený tuk. Zahříváme, až do bodu varu - nevaříme. Necháme chvíli prochladnout, přelijeme do mixéru a 4 minuty (!) mixujeme. Uložíme do lednice na 24 hodin, pak hmotu ušleháme jako normální smetanu ke šlehání. Při došlehávání přidáme cukr podle chuti.
Šlehačky je hodně a je výborná. V době, kdy na našem trhu chybělo kde co, včetně šlehačky, jsem ji s úspěchem vyráběla. Dnes když zapomenu šlehačku koupit, tak si ji snadně vyrobím.



Fotky receptu Šlehačka vlastní výroby:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šlehačka vlastní výroby
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !