Postup přípravy receptu Šlehačkové řezy Margot:
Do mísy nastrouháme čokoládu margot. Přidáme, mouku, moučkový cukr, vanilkový cukr, prášek do pečiva a sypkou směs promícháme. Přilijeme šlehačku, olej, mléko a znovu důkladně zamícháme.
Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný hluboký plech, nebo do větší kulaté koláčové či dortové formy. Šlehačkové řezy Margot pečeme v předehřáté troubě asi 35 minut.
Upečené šlehačkové řezy Margot necháme vychladnout, pak je potřeme pikantním džemem a pocukrujeme. Doporučuji džem z červeného nebo černého rybízu. Pokud je ozdobíme ještě šlehačkou, získáme výborný zákusek.
Fotky receptu Šlehačkové řezy Margot:
Fotky vložil: Mangovka,Vlamape,cudovluc,vilka