Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2024
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Střecha z be-be sušenek

fotka Střecha z be-be sušenek
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Střecha z be-be sušenek:

l balíček světlých be-be sušenek  | 1 balíček tmavých be-be sušenek  | 150 g moučkového cukru  | 200 g másla  | 500 g tvarohu ne z vaničky  |  rum  | 2 ks banány

Postup přípravy receptu Střecha z be-be sušenek:

Utřeme máslo s cukrem, tvarohem a ochutíme rumem (používám ruční šlehač). Na alobal naskládáme jako šachovnici Be-Be sušenky 3 řady po 7 kusech, (střídáme světlou a tmavou barvu). Potřeme polovinou tvarohového krému a zakryjeme znovu sušenkami Be-Be poskládanými jako šachovnice, ale tentokrát na tmavou světlou a obráceně. Rozetřeme zbytek krému a na prostřední řady položíme oloupané banány. Vezmeme tento alobal a z obou delších stran přiklopíme k sobě tak, že se sušenky nahoře spojí do střechy. Po zatuhnutí v lednici polijeme střechu z be-be stušenek čokoládovou polevou a dáme znovu vychladit.


Fotky receptu Střecha z be-be sušenek:

Střecha z be-be sušenek
Střecha z be-be sušenek
Střecha z be-be sušenek
Střecha z be-be sušenek
Fotky vložil: Marci7,neri 
Hodnocení receptu Střecha z be-be sušenek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !