Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tiramisu s třešňovou zmrzlinou

fotka Tiramisu s třešňovou zmrzlinou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tiramisu s třešňovou zmrzlinou:

1-2 čajové lžíce Granarom Espresso  | 125 g cukrářských piškotů  | 1 sklenice třešní  | 1 pohár(500ml) zmrzliny  | 200 g šlehačky  | 25 g kvalitní hořké čokolády

Postup přípravy receptu Tiramisu s třešňovou zmrzlinou:

Uvaříme 75 ml silného expresa a necháme vychladnout. Piškoty nakrájíme nejprve na plátky a poté na široké proužky, které dáme do mísy. Expreso a do toho namočíme piškoty. Třešně necháme okapat a rozložíme na piškoty. Zmrzlinu necháme několik minut tát. Ušleháme šlehačku. Jemně nastrouháme čokoládu a vytvarujeme z ní kuličky, které rozložíme na třešních. Rozprostřeme na to šlehačku a posypeme ji nastrouhanou čokoládou. Okamžitě podáváme. Tip: Připravujemeli tiramisu pro děti, vynecháme expreso. Piškoty místo toho necháme jemně nasáknout kakaem a šlehačku osladíme vanilkovým cukrem.



Fotky receptu Tiramisu s třešňovou zmrzlinou:

Tiramisu s třešňovou zmrzlinou
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Tiramisu s třešňovou zmrzlinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !