Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 25.04. 2025
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tiramisu z pomazánkového másla

fotka Tiramisu z pomazánkového másla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Tiramisu z pomazánkového másla :

1 ks pomazánkového másla bez příchuti  | 1 lžíce cukru  | 1 ks smetany ke šlehání  |  káva  | 1 sáček piškotů  |  rum

Postup přípravy receptu Tiramisu z pomazánkového másla :

Pomazánkové máslo, smetanu a cukr šleháme ve šlehači, až vznikne hustá hladká hmota. Tu můžeme ochutit kávou a rumem. Touto hmotou prokládáme piškoty narovnané ve formě. Necháme dobře vychladit, vyklopíme, nakrájíme a podáváme ozdobené šlehačkou a kouskem čerstvého ovoce.


Fotky receptu Tiramisu z pomazánkového másla :

Tiramisu z pomazánkového másla
Tiramisu z pomazánkového másla
Tiramisu z pomazánkového másla
Tiramisu z pomazánkového másla
Tiramisu z pomazánkového másla
Tiramisu z pomazánkového másla
Tiramisu z pomazánkového másla
Tiramisu z pomazánkového másla
Fotky vložil: Mangovka,jirajanka,hlouskova,cudovluc 
Hodnocení receptu Tiramisu z pomazánkového másla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !