Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Třená bábovka s pomerančovou kůrou

fotka Třená bábovka s pomerančovou kůrou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Třená bábovka s pomerančovou kůrou:

250 g hrubé nebo polohrubé mouky  | 150 g moučkového cukru  | 150 g másla  | 3 vejce  | 200 ml vlažného mléka  | 1 lžička prášku do pečiva  | 1 vanilkový cukr  | 2 lžíce kandované pomerančové kůry nebo kandovaného ovoce

Postup přípravy receptu Třená bábovka s pomerančovou kůrou:

Máslo se žloutky, půlkou moučkového cukru a vanilkovým cukrem třeme v robotu do pěny (cca 10 minut), na nižší stupeň přilijeme mléko s trochou mouky. Ve zbytku mouky rozmícháme prášek do pečiva, jemně nasekanou pomerančovou kůru, zamícháme a přidáme k těstu. Z bílků a zbytku moučkového cukru ušleháme tuhý sníh a opatrně přimícháme k těstu. Vlijeme do formy a mírně zvedneme při vnějších okrajích. Pečeme na 190 stupňů cca 35 minut.


Fotky receptu Třená bábovka s pomerančovou kůrou:

Třená bábovka s pomerančovou kůrou
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Třená bábovka s pomerančovou kůrou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !