Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vylepšené řezy Hraběnka

fotka Vylepšené řezy Hraběnka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Vylepšené řezy Hraběnka :

Těsto:  | 400 g hladké mouky  | 100 g cukru  | 250 g tuku  | 4 žloutky  | 1/2 prášku do pečiva  | 350 g tvarohu  | dle chuti: cukr  | 500 g borůvek  | Na sníh: 4 bílky

Postup přípravy receptu Vylepšené řezy Hraběnka :

Na těsto si dáme všechny suroviny na vál a zpracujeme rukama. Asi 1/3 těsta oddělíme a dáme do mrazáku. Zbytek těsta dáme na plech, přidáme tvaroh smíchaný s cukrem, na něj dáme borůvky (kdo má rád sladší, pocukruje) a sníh vyšleháme do tuha, zašleháme do něj cukr a natřeme ho na borůvky. Z mrazáku si vyndáme zbytek těsta a nastrouháme na sníh. Dáme péci na cca 30 min. při 180°C. Necháme vychladnout a poté nakrájíme na kousky.


Fotky receptu Vylepšené řezy Hraběnka :

Vylepšené řezy Hraběnka
Vylepšené řezy Hraběnka
Vylepšené řezy Hraběnka
Vylepšené řezy Hraběnka
Vylepšené řezy Hraběnka
Vylepšené řezy Hraběnka
Vylepšené řezy Hraběnka
Vylepšené řezy Hraběnka
Vylepšené řezy Hraběnka
Vylepšené řezy Hraběnka
Fotky vložil: Natural,hlouskova,Torta 
Hodnocení receptu Vylepšené řezy Hraběnka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !