Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.04. 2025
Dnes má svátek Erika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zákusek Tang

fotka Zákusek Tang
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 56

Použité suroviny receptu Zákusek Tang:

4 vejce  | 20 dkg cukru krupice  | 20 dkg pol. mouky  | 1 prášek do pečiva  | 1 dcl mléka a oleje  | krém-  | 1 šlehačka  | 1 vanilkový cukr  | 2 zakysané smetany  | poleva-  | 2 balíčky Tang  | 1 litr vody  | 12 dkg cukru  | 2 vanilkové pudinky

Postup přípravy receptu Zákusek Tang:

Smícháme vejce, cukr, mouku, prášek do pečiva, mléko a olej, nalejeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech a upečeme. Na vychladlé dáme krém - ušlehanou šlehačku s vanilkovým cukrem smícháme se zakysanou smetanou. Nahoru nalejeme polevu - vše smíchat a uvařit. Řezy necháme v chladu ztuhnout.


Fotky receptu Zákusek Tang:

Zákusek Tang
Zákusek Tang
Fotky vložil: Ailla,Marci7 
Hodnocení receptu Zákusek Tang
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles