Použité suroviny receptu Mozzarella v zábalu parmské šunky:
bílý pepř
| 100 g parmské šunky
| sůl
| 10 cl oliv oleje
| 150 g bílého jogurtu
| 20 cl oleje
| 200 g mozzarelly
Postup přípravy receptu Mozzarella v zábalu parmské šunky:
Mozzarellu nakrájíme na zhruba centimetr tlusté hranolky. Poté si vezmeme na slabo nakrájenou parmskou šunku a zabalíme do ní mozzarellu, rozpálíme si na pánvi olej a zábaly zprudka z obou stran opečeme.
Dáváme pozor aby nám sýr nevytekl. Abychom docílili dokonalosti, uděláme si ještě studenou omáčku z bílého jogurtu, olivového oleje, bílého pepře a soli.
Opečené zábaly poté namáčíme do jogurtové omáčky.
Fotky receptu Mozzarella v zábalu parmské šunky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!