Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.06. 2025
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Musaka

fotka Musaka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Musaka:

500 g brambor  | 2 ks lilky  | 250 g mletého masa  | 1 ks cibule  | 2 stroužky česneku  |  sůl  |  mletý černý pepř  | 4 ks rajčata  |  olej  | 2 lžíce hladké mouky  | 1,5 dcl smetany  | 1,5 dcl kysané smetany

Postup přípravy receptu Musaka:

Brambory očistíme a nakrájíme na kolečka. Lilky oloupeme, nakrájíme na kolečka, z obou stran osmažíme na oleji a vložíme do zapékací nádoby. Mleté maso osmažíme společně s nakrájenou cibulí na troše oleje, osolíme, okořeníme a vložíme na lilky. Na troše oleje opražíme hladkou mouku, zalijeme sladkou smetanou a za stálého míchání necháme krátce povařit. Bešamel vlijeme na maso, osolíme, naklademe na něj nakrájená rajčata a nakrájené brambory. Osolíme, okořeníme, zalijeme kysanou smetanou a dáme upéct.


Fotky receptu Musaka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Musaka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !