Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mušle svatého Jakuba s polévkou z řeřichy potoční a marmeládou ze šalotky a okurky

fotka Mušle svatého Jakuba s polévkou z řeřichy potoční a marmeládou ze šalotky a okurky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mušle svatého Jakuba s polévkou z řeřichy potoční a marmeládou ze šalotky a okurky:

Mušle:  | 8 ks mušlí svatého Jakuba  | 3 mušlí svatého Jakuba  | 1 ks pomeranče  | 2 g fl eur de sel  | dle chuti: tymián a kopr  | Polévka z řeřichy:  | 250 g vody  | 125 g brambor  | 250 g řezaného piva  | 6 g soli  | 75 g řeřichy potoční  | 75 g ledu  | Marmeláda z šalotky:  | 80 g šalotky  | 12 g másla  | 250 g vody  | 30 g bílého vinného octa  | 50 g cukru  | 3 g soli, 1/2 podélně rozkrojené okurky s čerstvým mletým pepřem, 5 g sakura mix

Postup přípravy receptu Mušle svatého Jakuba s polévkou z řeřichy potoční a marmeládou ze šalotky a okurky:

Očištěné mušle nakrájíme na plátky a necháme marinovat společně s bylinkami ve šťávě z citrusů asi 10 hodin. Polévku z řeřichy připravíme rozmixováním uvařených brambor ve vodě a pivu. Nakonec přidáme řeřichu a led, aby polévka byla stále pěkně zelená. Marmeládu připravíme ze šalotky orestované na másle a cukru,
zalijeme vodou a octem. Necháme svařit a rozmixujeme.
Přidáme na kostičky nakrájenou okurku společně s pepřem.
K tomuto předkrmu se hodí suché, nebo polosuché víno se střední až vyšší kyselinou. Středně plné tělo s rustikálnějším výrazem a zralejšími tóny ve vůni i chuti – toast s rybízovou marmeládou.

Zdroj: www.ruzove.cz



Fotky receptu Mušle svatého Jakuba s polévkou z řeřichy potoční a marmeládou ze šalotky a okurky:

Mušle svatého Jakuba s polévkou z řeřichy potoční a marmeládou ze šalotky a okurky
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Mušle svatého Jakuba s polévkou z
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !