Postup přípravy receptu Myslivecká pochoutka:
Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostky, vložíme do kameninové nádoby, přidáme kuličky pepře, jalovce, bobkové listy, tymián, zalijeme červeným vínem a Myslivcem. Přiklopíme a dáme na den do chladu. Druhý den maso vyjmeme, necháme okapat, osušíme a na rozpáleném másle opečeme ze všech stran. Maso vyjmeme a dáme na teplé místo. Na šťávě po opékání osmahneme slaninu a cibuli, zasypeme moukou, přismahneme, podlijeme nálevem a necháme provařit. Přidáme očištěnou, na větší kousky nakrájenou zeleninu, maso a přiklopené dusíme doměkka. Podléváme rozpuštěným masoxem. Druhou cibuli jemně usekáme a spolu s žampióny podusíme na lžíci másla. Měkké maso vyjmeme a omáčku propasírujeme přes sítko. Vložíme do ní maso, podušené žampióny, podle chuti osolíme, opepříme, zakápneme worcestrem a krátce povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem a brusinkovým kompotem.