1 koroptev
| dle chuti: sůl
| dle chuti: slanina
| dle potřeby: máslo
| 1 žloutek
| dle chuti: zelená petrželka
| 1 houska
| dle potřeby: mléko
| dle chuti: muškátový oříšek
| 1 koroptví srdíčko a jatérka
Postup přípravy receptu Nadívaná koroptev:
Mladou vykuchanou koroptev osolíme a potáhneme slaninou. Housku nakrájíme na kostičky a namočíme do mléka. Poté ji dobře vymačkáme s kouskem másla, žloutku, zelené petrželky, muškátovým oříškem utřeme. Do této pasty pak vložíme najemno nakrájené jatérka a srdéčko. Dobře promícháme a tímto naplníme koroptev. Koroptev pak pečeme na másle. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo brambory.
Fotky receptu Nadívaná koroptev:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!