Postup přípravy receptu Nadívaná křepelka na hnízdě z husích jater:
Toastový chléb nakrájíme na kostky, přidáme nasekanou šunku, špek nakrájený nadrobno a petrželku kudrnku. Osolíme, opepříme a ochutíme muškátovým oříškem a vegetou, zjemníme smetanou a žloutky. Z bílků našleháme sníh a zlehka ho zapracujeme do směsi. Nádivkou naplníme křepelky, zabalíme je do potravinářské fólie a alobalu a vaříme 45 minut doměkka. Na talíře rozdělíme hnízda z jater, položíme na ně křepelky a přelejeme omáčkou.
Omáčka: Majonézu, brandy, smetanu, balzamikový ocet, karamel a sůl mícháme, dokud nevznikne jemná omáčka.
Hnízdo z jater: Játra nakrájíme na nudličky, orestujeme s nasekanou šalotkou, osolíme, opepříme a ochutíme rozmačkaným česnekem.