Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.06. 2025
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nadívaná tykev plněná masem

fotka Nadívaná tykev plněná masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Nadívaná tykev plněná masem:

1 tykev  | 500 g vepřové kýty  | 1 lžička kari koření  | 1/2 lžičky mleté papriky  | 1 špetka sečuánského pepře  | 1 menší pórek  | 2 lžíce oleje  | 200 ml smetany

Postup přípravy receptu Nadívaná tykev plněná masem:

Tykev vydlabeme, dužinu zbavenou semen nakrájíme nadrobno a dáme do mísy. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm krátce orestujeme. Přidáme nakrájenou dužinu z tykve, na kolečka nakrájený pórek, dochutíme kari kořením, mletou paprikou a necháme dusit pod pokličkou ve šťávě, kterou pustí dužina. Když je maso měkké, necháme vyvařit šťávu a maso zalijeme smetanou. Přidáme sečuánský pepř a krátce povaříme. Takto připravenou směsí naplníme vydlabanou tykev, dáme ji na připravený plech a pečeme při 180 °C asi 15 minut. Plněnou tykev položíme doprostřed stolu a při rozdělování do talířů nabíráme pokrm ode dna, kde je smetanová omáčka.


Fotky receptu Nadívaná tykev plněná masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívaná tykev plněná masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !