Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nadívaní pstruzi

fotka Nadívaní pstruzi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Nadívaní pstruzi:

4 pstruzi  | 8 lžic strouhanky  | 1 citron  | 2 cibule  | 2 lžíce nasekaných černých oliv  | 3 lžíce nasekaných oloupaných mandlí  | 1 lžička mleté pálivé papriky  | 3 lžíce žampionů nakrájených nadrobno  | 0,1 l olivového oleje  | 1 lžíce vinného oleje  | dle chuti: mletý černý pepř  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Nadívaní pstruzi:

Z vykuchaných pstruhů odstraníme ploutve a řádně je zevnitř i zvenku propláchneme. Ryby osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. V míse smícháme žampiony, cibuli nakr. najemno, olivy, strouhanku a mandle. Zakapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme, přidáme mletou pálivou papriku a trochu vinného octa. Nádivkou naplníme břišní dutinu pstruhů a uzavřeme je dřevěnými špejlemi. Pstruhy zlehka obalíme ve zbylé strouhance a každého zvlášť zavineme do alobalu tak, aby okolo ryb byl prostor. V předem předehřáté troubě (přibližně na 160 °C) je pečeme asi 10 min. Nadívané pstruhy servírujeme v alobalu, ve kerém jsme je pekli.


Fotky receptu Nadívaní pstruzi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívaní pstruzi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !