Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.03. 2025
Dnes má svátek Bedřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nádivka ovoněná krůtou

fotka Nádivka ovoněná krůtou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Nádivka ovoněná krůtou:

3 krůtí kůže z krků  | 6 rohlík  | 2 vejce  |  mléko  | oříšek máslo  | 3 stroužky česnek  |  šunka  |  houby sterilované nebo čerstvé  |  zelená a červená paprika  |  sůl  |  pažitka  | špetka podravka

Postup přípravy receptu Nádivka ovoněná krůtou:

Koupím v prodejně Krůtí svět 3 krůtí kůže a poprosím, aby byly z krku a nepotrhané a naplním třemi druhy nádivek.
Ze šesti rohlíků, vajec, mléka, česneku, pažitky a másla udělám nádivku, kterou rozdělím na tři díly. První přidám šunku na kostičky, do druhé přidám houby a do třetí na kostičky nakrájenou papriku, popř. vaše doplňky a naplním kůže - naplněné zašiju. Dám do pekáčku kousíček másla a zašité krky velmi pomalu peču, tu a tam popichuji vidličkou a jednou otočím, podlevám, spíš dusím, aby kůže moc nevyschla, pustí dost tuku, proto už téměř žádný nepřidávám dovnitř, ani na pečení, teprve na konci nechám trochu zčervenat a vysmahnout sosíček. Ideální je stařičká REMOSKA.


Fotky receptu Nádivka ovoněná krůtou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nádivka ovoněná krůtou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !