žaludek, srdce a játra z krůty
| 1 cibule
| 4 housky
| mléko
| 100 g másla
| 4 vejce
| pepř
| sůl
| petrželová nať
| strouhanka
Postup přípravy receptu Nádivka z vnitřností:
Do mléka namočíme nakrájené housky. Vnitřnosti nakrájíme nadrobno. Na rozehřátém másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme vnitřnosti a podusíme. V mléce namočené housky vymačkáme, přidáme rozpuštěné máslo, žloutky, osolíme, okořeníme pepřem a nasekanou petrželovou natí, vmícháme do směsi vychladlé vnitřnosti a podle potřeby zahustíme strouhankou. Nakonec do nádivky lehce smícháme sníh z bílků.
Fotky receptu Nádivka z vnitřností:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!