Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nakládané hříbky

fotka Nakládané hříbky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Nakládané hříbky:

200 g hříbků  | 200 ml vinného octa  | trochu soli  | špetka kmínu  | 2 bobkové listy  | 3 kuličky pepře  | 2 kuličky nového koření

Postup přípravy receptu Nakládané hříbky:

Očištěné, opláchnuté hříbky osolíme, přidáme kmín, vložíme je do hrnce, přikryjeme pokličkou a dusíme, dokud nepustí šťávu, potom pokličku odstraníme a hříbky na mírném ohni necháme tak dlouho, dokud z nich šťáva nevysmahne. Necháme úplně vychladnout. Takto upravené hříbky naskládáme do sklenic. Uvaříme si čistý vinný ocet s bobkovým listem, pepřem a novým kořením a dáme jej vychladnout. Studený nalijeme na hříbky, láhev pečlivě uzavřeme a sterilizujeme ve varu 8 až 10 minut. Už po třech až čtyřech týdnech jsou výborné k jídlu jako příloha.



Fotky receptu Nakládané hříbky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nakládané hříbky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !