Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nakládané švestky z Maďarska

fotka Nakládané švestky z Maďarska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Nakládané švestky z Maďarska:

1,5 kg švestky  | Na nálev:  | 1 l červené víno  | 1 l voda  | 1 kg cukr  | 1 ks celá skořice  | 1 lusk vanilka  | 4 hřebíčky

Postup přípravy receptu Nakládané švestky z Maďarska:

Pěkné zralé, ale bezvadně zdravé švestky opereme zlehka jen tak, aby zůstaly ojínělé. Vypeckujeme je opatrně, jen při tom potevřeme, aby ještě držely obě půlky spolu. Místo pecky vložíme do švestek oloupanou mandli. Švestky narovnáme do láhve se širokým hrdlem nebo sklenic uzaviratelných víčkem.
Připravíme nálev svařením vína s vodou cukrem, celou skořicí, vanilkou a hřebíčky. Takto připravený nálev nalejeme na švestky v lahvích / sklenicích a zavážeme je nebo uzavřeme víčkem. Sterilizujeme 10-15 minut v páře.


Fotky receptu Nakládané švestky z Maďarska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nakládané švestky z Maďarska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !