Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naložené kedlubny k masu na grilu

fotka Naložené kedlubny k masu na grilu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Naložené kedlubny k masu na grilu:

8-10 mladých kedluben  | 3 šalotky nebo 2 cibule  | 1 malou žlutou kapii  | 1 malou červenou kapii  | 8 zrnek pepře  | 8 zrnek nového koření  | 4 bobkové listy  | 1 a 1/2 lžičky hořčičných semínek  | Nálev:  | 1 l vody  | 3 dl 8% octa  | 100 g cukru  | 1 lžíce soli

Postup přípravy receptu Naložené kedlubny k masu na grilu:

Kedlubnu omyjeme, oloupeme a případně zbavíme dřevnaté
části. Potom je nakrájíme na plátky, které vaříme v osolené vodě skoro doměkka, slijeme a necháme odkapat. Ocet svaříme s vodou, přisypeme sůl a cukr a mícháme, dokud se v nálevu všechno zcela nerozpustí. Do nahřátých sklenic rozdělíme koření a kedlubnové plátky, které prokládáme kolečky cibule nebo šalotky a nudličky papriky. Nakonec vše zalijeme horkým nálevem, uzavřeme a při 90 °C sterilizujeme 25 minut.


Fotky receptu Naložené kedlubny k masu na grilu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Naložené kedlubny k masu na grilu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !