Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.05. 2021
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nepečený dort Hela

fotka Nepečený dort Hela
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Nepečený dort Hela:

2 balíčky BEBE sušenek  | 20 dkg másla  | 4 lžíce moučkového cukru  | 1 vanilkový cukr  | 1 žloutek  | 2 lžíce rumu  | 2 lžíce kakaa  | 1 vanilkový pudink

Postup přípravy receptu Nepečený dort Hela:

Máslo, moučkový cukr, vanilkový cukr, žloutek a lžíci rumu utřeme.
Uvaříme ve 3 ½ dl vody 1 vanilkový pudink, bez cukru, necháme zchladnout. Pak se přidá do krému. Krém rozdělíme na 2 půlky, do jedné přidáme kakao, druhou necháme bílou.
Střídavě natíráme sušenky, jednou bílým krémem a jednou hnědým krémem. Pak vzniklou roládu potřeme i na povrchu a obalíme v kokosu. Vše provádíme na igelitové fólii, do které se roláda zabalí a dá na několik hodin do ledničky. Při podávání se krájí šikmo.


Fotky receptu Nepečený dort Hela:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nepečený dort Hela
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !