Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Norská ryba

fotka Norská ryba
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Norská ryba:

4 porce pangasia  | 1 pórek  | 2 zakys. smetany /šlehačky/  | 4 mrkve velké  |  koření na ryby  |  eidam  |  citron  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Norská ryba:

Filety omyjeme, osolíme, pokapeme citronem, okořeníme kořenící směsí, vložíme do pekáčku a pečeme asi 10-15 minut na 180 stupních. Zatím si nakrájíme pórek a mrkev nastrouháme. Potom přidáme k rybě pórek, po chvíli mrkev a vše zalijeme zakysanou smetanou. Necháme ještě asi 10 minut zapékat, na posledních 5 minut posypeme sýrem a podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo jen opečená bagetka či jiné pečivo.


Fotky receptu Norská ryba:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Norská ryba
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !