Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.12. 2025
Dnes má svátek Iva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Norská rybí krémová polévka

fotka Norská rybí krémová polévka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Norská rybí krémová polévka:

Rybí vývar: 100 g nakrájené mrkve a celeru  | 1 cibule  | 1 lžička soli  | 1 bobkový list  |  svazek petržele  | 1 kg rybích zbytků  | 3 l vody  | Krémová polévka: 80 g mrkve a řapíkatého celeru  | 300 g lososa a tresky  | 1 pórek  | 2 žloutky  |  sůl a pepř  | 4 lžíce zakysané smetany  |  lžíce nakrájené petržele  |  kopr

Postup přípravy receptu Norská rybí krémová polévka:

Všechny suroviny na vývar dáme do hrnce a přivedeme k varu. Necháme 30-40 minut táhnout. Vývar přecedíme a zredukujeme na 1 litr. Mrkev a řapíkatý celer nakrájíme na nudličky a spolu s rybami vložíme do rybí várky. Vývar pozvolna táhneme asi 10 minut. Rozkvedláme žloutky s trochou chladného rybího vývaru a pozvolna vmícháváme do polévky. Nesmí se vařit! Polévku ochutíme a nalijeme na talíř. Každou porci doplníme lžící zakysané smetany, nasekanou petrželkou a dozdobíme koprem.


Fotky receptu Norská rybí krémová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Norská rybí krémová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !