Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![6.33/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.33/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.33/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.33/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.33/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.33/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.33/10, hlasovalo 3 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.33/10, hlasovalo 3 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.33/10, hlasovalo 3 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Novohradská směs s játry:
400 g jater
| 0,5 dl oleje
| 80 g slaniny
| 80 g žampionů
| 2 cibule
| 2 sterilované kapie
| sůl, pepř
| 2 lžíce kečupu
| červené víno
Postup přípravy receptu Novohradská směs s játry:
Játra odleželá v mléce odblaníme a nakrájíme na nudličky. Opečeme na oleji, vyjmeme do porcelánové misky a do zbylé šťávy přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, necháme zesklovatět, přidáme na plátky pokrájené žampiony, kolečka cibule, proužky sterilované kapie, pepř, sůl a krátce orestujeme. Pak přidáme 2 lžíce kečupu, zastříkneme červeným vínem a krátce podusíme. Směs klademe na topinky.
Fotky receptu Novohradská směs s játry:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!