Vložil: | Natural |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: |
![5.27/10, hlasovalo 30 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.27/10, hlasovalo 30 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.27/10, hlasovalo 30 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.27/10, hlasovalo 30 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.27/10, hlasovalo 30 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.27/10, hlasovalo 30 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.27/10, hlasovalo 30 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.27/10, hlasovalo 30 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.27/10, hlasovalo 30 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 30 |
|
|
Použité suroviny receptu Novoroční bramborový guláš na pivu:
800 g brambor
| 100 g anglické slaniny
| 250 g vepřové plece
| 2 cibule
| 5-6 stroužků česneku
| 400 ml světlého piva
| 1 větší rajský protlak
| dle chuti: mletá sladká paprika
| dle chuti: pepř, majoránka a sůl
| dle potřeby: olej nebo sádlo
Postup přípravy receptu Novoroční bramborový guláš na pivu:
Slaninu a vepřovou plec nakrájíme na kostičky, maso osolíme a opepříme a spolu s nadrobno nasekanou cibulí a česnekem dohněda osmahneme na oleji nebo na sádle. Zasypeme sladkou mletou paprikou, promícháme a zalijeme pivem. Dusíme, dokud maso nebude téměř měkké. Potom přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory, rajský protlak a dusíme, dokud nebudou měkké i brambory. Ke konci přidáme v dlaních rozemletou majoránku (hodně) a dochutíme česnekem, pepřem a solí. Nejlépe připravit den předem a potom jen ohřát.
Fotky receptu Novoroční bramborový guláš na pivu:
Fotky vložil: Natural,Torta,alenab,Nandiči,opice1956,edarinka