Vložil: | Jitule123 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Obalované jehněčí řízky s parmezánem:
75 g hladké mouky
| 8 jehněčích řízků
| 50 g čerstvě nastrouhaného parmezánu
| 50 g strouhanky
| 2 vejce
| 2 lžíce olivového oleje
| sůl
| pepř
| 1 rozčtvrcený citron
Postup přípravy receptu Obalované jehněčí řízky s parmezánem:
Mouku osolíme a opepříme. Ve směsi obalíme jehněčí řízky tak, aby jí byly rovnoměrně pokryty. Smícháme strouhanku s parmezánem a směs osolíme a opepříme. Obalíme řízky v rozšlehaných vejcích a pak ve směsi strouhanky s parmezánem. V pánvi rozehřejeme olej. Smažíme na něm řízky 4 minuty po každé straně dozlatova. Opatrně je obracíme. Osmažené řízky ozdobíme čtvrtkou citronu a ihned podáváme.
Fotky receptu Obalované jehněčí řízky s parmezánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!