Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Obalované jehněčí řízky s parmezánem

fotka Obalované jehněčí řízky s parmezánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Obalované jehněčí řízky s parmezánem:

75 g hladké mouky  | 8 jehněčích řízků  | 50 g čerstvě nastrouhaného parmezánu  | 50 g strouhanky  | 2 vejce  | 2 lžíce olivového oleje  |  sůl  |  pepř  | 1 rozčtvrcený citron

Postup přípravy receptu Obalované jehněčí řízky s parmezánem:

Mouku osolíme a opepříme. Ve směsi obalíme jehněčí řízky tak, aby jí byly rovnoměrně pokryty. Smícháme strouhanku s parmezánem a směs osolíme a opepříme. Obalíme řízky v rozšlehaných vejcích a pak ve směsi strouhanky s parmezánem. V pánvi rozehřejeme olej. Smažíme na něm řízky 4 minuty po každé straně dozlatova. Opatrně je obracíme. Osmažené řízky ozdobíme čtvrtkou citronu a ihned podáváme.


Fotky receptu Obalované jehněčí řízky s parmezánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obalované jehněčí řízky s parmezánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !