Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obalování zvěřiny v jalovčinkách

fotka Obalování zvěřiny v jalovčinkách
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Obalování zvěřiny v jalovčinkách:

na 1,5 kg zvěřiny  | 3 hrsti roztlučených jalovčinek  |  kameninová nádoba  |  slanina na protažení  |  sůl

Postup přípravy receptu Obalování zvěřiny v jalovčinkách:

Zvěřinu neodblaňujeme (zvěřinu srnčí vůbec neodblaňujeme, u zajíce stáhneme jen vrchní tuhou blánu, blánu přirostlou na zvěřinu ponecháme), nemyjeme a neprotahujeme slaninou.
Otřeme jen nasucho utěrkou a obalíme hodně v roztlučených jalovčinkách.
Dáme do chladna v kameninové nádobě a zatížíme.
Necháme tak 2–4 dny, podle počasí.
Chceme-li pak zvěřinu připravovat, sklepneme jaločinky, pokud to jde, ostatek stáhneme s blánou.
Potom omyjeme, nasolíme, protáhneme slaninou a upravujeme.


Fotky receptu Obalování zvěřiny v jalovčinkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obalování zvěřiny v jalovčinkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles