Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 17.05. 2025
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obložená drůbeží játra

fotka Obložená drůbeží játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Obložená drůbeží játra:

200 g malin  | 1/2 hlávkového salátu Lollo bianco a Lollo rosso  | 2 pomeranče  |  sůl  |  bílý pepř  | 4 polévkové lžíce malinovo-citronové směsi  | 6 polévkových lžic oleje  | 200 g krůtích jater  | 2 krajíčky toastového chleba

Postup přípravy receptu Obložená drůbeží játra:

Přebereme maliny. Opláchneme saláty, osušíme vytřepáním a listy natrháme na menší kousky. Pomeranče oloupeme i s bílou slupkou a z jednotlivých dílků opatrně vyřízneme dužinu. Maliny, saláty i pomeranče smícháme a upravíme na talíře. Na zálivku smícháme malinový sirup s citronovou šťávou v poměru 1:1, sůl, bílý pepř, přidáme 4 polévkové lžíce oleje a salát pokapeme. Játra omyjeme, osušíme a na zbylém oleji opékáme ze všech stran asi 5 minut. Pak je osolíme a opepříme. Toastový chléb nakrájíme na kostky a osmahneme na oleji. Hotová játra nakrájíme na plátky a společně s opečeným chlebem rozdělíme na salát.


Fotky receptu Obložená drůbeží játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obložená drůbeží játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !