Vložil: | Markousek |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Okoun na kmíně:
8 malých okounů
| dle potřeby kmín
| dle chuti sůl a pepř
| 2 lžíce hladké mouky
| 3 lžíce másla
| trošku petrželky
| 1 pórek
| 1/2 hrnku vývaru
Postup přípravy receptu Okoun na kmíně:
Vykuchané okouny spaříme v horké vodě a stáhneme kůži. Ryby osolíme, posypeme kmínen, poprášíme moukou a pečeme na másle na mírném ohni do růžova. Porce vyjmeme, šťávu zalijeme vývarem, přidáme na jemno nakrájený porek a povaříme. Touto šťávou okouny zalijeme těsně před podáváním.
Fotky receptu Okoun na kmíně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!