Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.10. 2025
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Okoun na smetaně

fotka Okoun na smetaně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Okoun na smetaně:

500 g okouna  | 50 g másla  | 40 g cibule  | dle potřeby: sůl, pepř a citron  | 125 g kyselé smetany  | 1 lžíce hladké mouky  | 2 rajčata

Postup přípravy receptu Okoun na smetaně:

Okouny povaříme asi 4 minuty v osolené vodě, pak je stáhneme, odřízneme ocasy a hlavy. Na másle zpěníme nadrbno nakrájenou cibuli, položíme na ni ryby, zalijeme trochou vody, osolíme, zakapeme citronovou šťávou a dusíme 5 minut. Ryby uložíme na teplou mísu. Do zbylé šťávy zamícháme smetanu s moukou, osolíme, opepříme a povaříme podle chuti, až vznikne hustší omáčka, kterou okouny polijeme.


Fotky receptu Okoun na smetaně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okoun na smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky