Postup přípravy receptu Okoun na zelenině pečený v pečícím vaku:
Mrkev, celer a kedlubny omyjeme, očistíme a vše nakrájíme na jemné nudličky o délce cca 4 cm. Pórek omyjeme, očistíme a nakrájíme na kolečka. V horké vodě rozpustíme MAGGI Zeleninový bujón a pečlivě promícháme se zeleninou. Pečící vak přistřihneme tak, aby byl o 20 cm delší než ryba, jeden konec zavážeme, naplníme zeleninou, na kterou jsme rozložili vločky másla.
Pokud nemáme vak, použijeme papír na pečení, který přehneme v polovině, naplníme zeleninou, přehneme strany, které pomažeme směsí mouky a vody. Okouna omyjeme, otřeme dosucha, okořeníme MAGGI Harmonií Chuti a položíme na zeleninu. Pečící vak (nebo
papír na pečení) uzavřeme, několikrát propíchneme a položíme na chladný pečící plech. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 175 °C (na spodním roštu) cca 45 minut. (Používáme-li při pečení teploměru, činí základní teplota pro ryby 70°C).