Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Okoun po mlynářsku

fotka Okoun po mlynářsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Okoun po mlynářsku:

4 středně velcí okouni  | špetka soli  | špetka mletého bílého pepře  | na obalení hladká mouka  | trochu petrželky  | 1 lžíce oleje  | 2 lžíce másla  | na podávání citron

Postup přípravy receptu Okoun po mlynářsku:

Celé ryby po očištění, opláchnutí, osušení osolíme zevnitř i na povrchu a opepříme. Pak je důkladně posypeme moukou smíchanou s nadrobno pokrájenou petrželkou. Na směsi oleje a másla zvolna opékáme na pánvi po obou stranách.


Fotky receptu Okoun po mlynářsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okoun po mlynářsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !