Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Okoun v žampionové bylinkové krustě

fotka Okoun v žampionové bylinkové krustě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Okoun v žampionové bylinkové krustě:

4 lžíce celozrn. pšenič. otrub  | 4 filety z okouna zlatého  | 3 lžíce citron. šťávy  | dle chuti: sůl a pepř  | 1 cibule  | 250 g žampiony  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 lžíce strouhanky  | 1 lžička provensálských bylinek  | 1 lžíce ajvaru (papriková, popř. papri­ková a lilková pasta)  | 2 lžíce strouh. parmazá­nu  | 100 ml smetany

Postup přípravy receptu Okoun v žampionové bylinkové krustě:

1. Celozrnný šrot namočíme do 5 lžic vody asi na 30 min. Mezitím omyjeme rybu, osušíme ji a po­kapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a vložíme do vymaštěně zapékací formy.
2. Cibuli nadrobno pokrájíme. Žam­piony očistíme a nakrájíme na plátky. Troubu předehřejeme na 180 °C.
3. V pánvi rozehřejeme olej a na něm zesklovatíme cibuli. Přidáme žampiony a opékáme asi 3 min. Poté jimi obložíme filety.
4. Pšeničné otruby smícháme se strouhankou, bylinkami, ajvarem a parmazánem. Touto směsí za­kryjeme žampiony a přelijeme smetanou. Pečeme v troubě asi 30 min. Lze ozdobit bylinkami.


Fotky receptu Okoun v žampionové bylinkové krustě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okoun v žampionové bylinkové krustě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky