Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Omáčka Gratte Cul

fotka Omáčka Gratte Cul
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Omáčka Gratte Cul:

1/8 l kyselejšího bílého vína  | 1/8 l smetany  | 1 hřebíček  | 1 lžička cukru  | podle chuti citronová šťáva  | 3 lžíce protlaku ze šípků  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | podle chuti: pepř, sůl

Postup přípravy receptu Omáčka Gratte Cul:

Svaříme víno s hřebíčkem a cukrem asi na dvě třetiny objemu. Přidáme protlaky, okyselíme trochou citronové šťávy, lehce osolíme, opepříme. Zalijeme smetanou a jen zlehka povaříme. Podáváme k pečené zvěřině.


Fotky receptu Omáčka Gratte Cul:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Omáčka Gratte Cul
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !